Inspirație

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

Inspirație

miercuri, 22 ianuarie 2020

Noi femeile, niciodată nu avem suficiente accesorii și bijuterii, și totuși, de multe ori, nu le îngrijim așa cum ar merita ele. Pentru protecția bijuteriilor cea mai importantă este depozitarea lor. Multe dintre noi, avem bijuteriile împrăștiate prin sertare, în baie în cutiuțe, sau pe măsuța de toaletă. În cazul acesta însă, nu ne putem mira că bijuteriile noastre au o durabilitate scurtă de viață, se deteriorează, sau își schimbă culoarea într-un timp scurt , pe scurt, nu mai sunt așa cu erau, la momentul în care le-am achiziționat.

 
marți, 22 octombrie 2019

O locuință încântătoare, ruptă parcă din peisajul rural francez, este visul multor oameni. Stilul provensal îți taie răsuflarea și este încă foarte iubit, deși originile sale datează din a doua jumătate a secolului al XVIII-lea. Mulți dintre noi, iubim să ne pierdem într-o lume a lavandei, într-un spațiu superb și luminat, împânzit de materiale naturale și culori nude. În comfort și finețe.

 
luni, 09 septembrie 2019

Și dvs preferați să scoateți din dulap, cel mai des, tricouri și pantaloni, care se combină frumos în outfit-uri perfecte? La fel este și cu bijuteriile. De aceea este util să avem acasă, în cutia de bijuterii, mai multe piese, care se potrivesc aproape oricărei ținute, dar totuși arată extraordinar. Vreți să știți care sunt aceste bijuetrii?

 
marți, 23 iulie 2019

Uitați-vă la femeile din jurul dvs. Nu veți găsi două la fel. Fiecare are ceva specific, unic. Una este îmbrăcată în costum scump, cu părul prins într-un coc sobru și cu telefonul la urechee. Alta, are o rochiță superbă cu flori, păr lung și ondulat și o privire visătoare. În jurul celei de-a treia, aleargă un cârd de copliași.

 
marți, 11 iunie 2019

În era noastră, mereu grăbită, mereu în viteză, majoritatea femeilor se machiază dimineața în baie, cu o ilumunare slabă, la locul de muncă, sau chiar în mașină. Dar poate că ar trebui să ne inspirăm puțin din secolele trecute și să ne acordăm timp pentru a ne îngriji tenul, pentru a-i acorda atenția bine meritată și pentru a-l infrumuseța în liniște În acest scop, au servit și încă servesc măsuțele de toaletă.

 
vineri, 18 ianuarie 2019

În vremuri de mult apuse pensulele cosmetice erau utilizate doar de make-up aristele profesioniste. În ziua de astăzi, sunt nelipsite, în număr mare de pe măsuța cosmetică a fiecăreia dintre noi. Ce durată de viață au aceste pensule de make-up? Cum trebuie să le îngrijim corect?

 
joi, 17 ianuarie 2019

Romantic, comfortabil și elegant. Vă doriți un dormitor în stil vintage? Fiți prudenți în procesul de amenajare. Stilul vintage are regulile și principiile sale, care trebuie respectate. Noi vă dezvăluim care sunt acestea. 

 
joi, 17 ianuarie 2019

Romantic, comfortabil și elegant. Vă doriți un dormitor în stil vintage? Fiți prudenți în procesul de amenajare. Stilul vintage are regulile și principiile sale, care trebuie respectate. Noi vă dezvăluim care sunt acestea. 

 
 
 
Reklamné okno
 
 
Ne punem semnătura sub frumusețea voastră

Vizitați blog-ul nostru și luați inspirație cu cele mai recente inovații din lumea stilului, frumuseții și a farmecului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version