Inspirație

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

Inspirație

miercuri, 15 aprilie 2020
RâvnițI după propriul „colț de rai“? CreaţI-l Acasă

Fiecare dintre noi şi-ar dori în casă măcar un loc care să fie doar al nostru. Şi în vremurile de demult reginele au avut în camerele lor un spațiu uimitor dedicat propriei înfrumuseţări şi dezmierdări. Dumneavoastră nu trebuie să cumpăraţi imediat un castel şi nici să inventaţi o maşină a timpului pentru a obţine ceva asemănător. Vă puteți crea un colţ perfect şi la dumneavoastră acasă.

 
vineri, 21 februarie 2020
Aranjați o gospodărie? Vă vom sfătui ce culori să alegeți

Culorile mediului au un impact deosebit asupra noastră. De aceea alegerea lor în gospodărie este foarte importantă. Este necesar să știm ce imapct au culorile individuale asupra noastră. Astfel ne putem crea o gospodărie care ne va susține și ne va reîncărca zi de zi.

 
miercuri, 22 ianuarie 2020
De ce fiecare femeie ar trebuie să aibe propria cutie de bijuterii?

Noi femeile, niciodată nu avem suficiente accesorii și bijuterii, și totuși, de multe ori, nu le îngrijim așa cum ar merita ele. Pentru protecția bijuteriilor cea mai importantă este depozitarea lor. Multe dintre noi, avem bijuteriile împrăștiate prin sertare, în baie în cutiuțe, sau pe măsuța de toaletă. În cazul acesta însă, nu ne putem mira că bijuteriile noastre au o durabilitate scurtă de viață, se deteriorează, sau își schimbă culoarea într-un timp scurt , pe scurt, nu mai sunt așa cu erau, la momentul în care le-am achiziționat.

 
marți, 22 octombrie 2019
Romantism din Franța. Amenajați-vă locuința în stilul Provence

O locuință încântătoare, ruptă parcă din peisajul rural francez, este visul multor oameni. Stilul provensal îți taie răsuflarea și este încă foarte iubit, deși originile sale datează din a doua jumătate a secolului al XVIII-lea. Mulți dintre noi, iubim să ne pierdem într-o lume a lavandei, într-un spațiu superb și luminat, împânzit de materiale naturale și culori nude. În comfort și finețe.

 
luni, 09 septembrie 2019
„Must-have“ bijuteriile, care nu pot lipsi din caseta dvs de bijuterii

Și dvs preferați să scoateți din dulap, cel mai des, tricouri și pantaloni, care se combină frumos în outfit-uri perfecte? La fel este și cu bijuteriile. De aceea este util să avem acasă, în cutia de bijuterii, mai multe piese, care se potrivesc aproape oricărei ținute, dar totuși arată extraordinar. Vreți să știți care sunt aceste bijuetrii?

 
marți, 23 iulie 2019
AlegețI măsuța de toaletă în funcție de personalitatea dvs

Uitați-vă la femeile din jurul dvs. Nu veți găsi două la fel. Fiecare are ceva specific, unic. Una este îmbrăcată în costum scump, cu părul prins într-un coc sobru și cu telefonul la urechee. Alta, are o rochiță superbă cu flori, păr lung și ondulat și o privire visătoare. În jurul celei de-a treia, aleargă un cârd de copliași.

 
marți, 11 iunie 2019
Măsuțele de toaletă, din antichitate până în prezent

În era noastră, mereu grăbită, mereu în viteză, majoritatea femeilor se machiază dimineața în baie, cu o ilumunare slabă, la locul de muncă, sau chiar în mașină. Dar poate că ar trebui să ne inspirăm puțin din secolele trecute și să ne acordăm timp pentru a ne îngriji tenul, pentru a-i acorda atenția bine meritată și pentru a-l infrumuseța în liniște În acest scop, au servit și încă servesc măsuțele de toaletă.

 
vineri, 18 ianuarie 2019
ȘtițI cum să curățațI corect pensulele de make-up? Noi vă sfătuim

În vremuri de mult apuse pensulele cosmetice erau utilizate doar de make-up aristele profesioniste. În ziua de astăzi, sunt nelipsite, în număr mare de pe măsuța cosmetică a fiecăreia dintre noi. Ce durată de viață au aceste pensule de make-up? Cum trebuie să le îngrijim corect?

 
joi, 17 ianuarie 2019
6 trucuri pentru un dormitor vintage, romantic

Romantic, comfortabil și elegant. Vă doriți un dormitor în stil vintage? Fiți prudenți în procesul de amenajare. Stilul vintage are regulile și principiile sale, care trebuie respectate. Noi vă dezvăluim care sunt acestea. 

 
joi, 17 ianuarie 2019
Încântați de cunoștință, noi suntem THERESE

Romantic, comfortabil și elegant. Vă doriți un dormitor în stil vintage? Fiți prudenți în procesul de amenajare. Stilul vintage are regulile și principiile sale, care trebuie respectate. Noi vă dezvăluim care sunt acestea. 

 
 
 
Ne punem semnătura sub frumusețea voastră

Vizitați blog-ul nostru și luați inspirație cu cele mai recente inovații din lumea stilului, frumuseții și a farmecului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?