Romantism din Franța. Amenajați-vă locuința în stilul Provence

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

Romantism din Franța. Amenajați-vă locuința în stilul Provence

marți, 22 octombrie 2019

O locuință încântătoare, ruptă parcă din peisajul rural francez, este visul multor oameni. Stilul provensal îți taie răsuflarea și este încă foarte iubit, deși originile sale datează din a doua jumătate a secolului al XVIII-lea. Mulți dintre noi, iubim să ne pierdem într-o lume a lavandei, într-un spațiu superb și luminat, împânzit de materiale naturale și culori nude. În comfort și finețe.

Realizarea unui mediu perfect în locuința dvseste mai simplu decât pare.Pentru o casă frumoasă, în stilul Provence, luați în calcultrei reguli de bază: 

  1. Mai puțin înseamnă mai mult,

  2. culori deschise și fine,

  3. cele mai importante sunt detaliile.

Mai puțin înseamnă mai mult

Creați un spațiu în care domine câteva piese distinctive de mobilier și accesorii. Nu încărcați spațiul inutil. Gândiți în primul rând la comfort și luminozitatea spațiului. În încăpere ar trebui să dominemobilierul rustic,sau măcar, un mobilier cu elemente rustice. Ar trebuisă dea impresia de masiv, dar în același timp decent. 

Culori fine, tipice

Uitați de albul rece. În stilul Provensal predomină bejul, culoarea fildeșului, cremsau crem alb. Extraordinar arată, de asemenea și, rozul pudrat, sau auriul decent, sau combinațiile cu lemn și materiale naturale.. 

Cele mai importante sunt detaliile

Atmosfera perfectă este adesea creată din detalii. Puneți o cutie elegantă de bijuterii pe o măsuță de toaletă robustă. Completați spațiul cu o oglindă mare, pentru a-lmări optic și pntru a face colțul dedicat înfrumusețării dvs, perfect. Și nu uitați, că încăperea, tot timpul trebuie să rămână parfumată după o femeie. Purtând aroma atât de tipică ei– aroma parfumului său. 

Creați o locuință, în care vă veți întoarce întotdeauna cu drag,care va fi lăudată,pe care o veți iubi și în care vă veți simți minunat. Stilul Provence va fi actualși peste 20 sau 50 de ani. Investiți în piese de calitateși ajustați ansamblul cu detalii. După toate acestea, vă mai rămâne de făcut doar un singur lucru, să vă bucurați de locuința dvs în fiecare zi și să savurați fiecare clipă petrecută acasă.

 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version