Încântați de cunoștință, noi suntem THERESE

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

Încântați de cunoștință, noi suntem THERESE

joi, 17 ianuarie 2019
Încântați de cunoștință, noi suntem THERESE

Romantic, comfortabil și elegant. Vă doriți un dormitor în stil vintage? Fiți prudenți în procesul de amenajare. Stilul vintage are regulile și principiile sale, care trebuie respectate. Noi vă dezvăluim care sunt acestea. 

Fiecărei femei i se cuvine titlul de regină. Ocazia de a avea timp pentru propria persoană, de a se alinta și de a savura micile momente de lux. Exact ca pe vremuri, când femeilor le aparținea privilegiul de a fi mereu frumoase și unice.

Vrem să reînviem această tradiție și să avem grijă de ea. În ciuda faptului, că trăim într-o lume, care atribuie femeilor responsabilități mult prea mari. Ele trebuie să fie mame extraordinare, soții, iubite, să exceleze la locul de muncă, să se ocupe de treburile casnice și în același timp să fie mereu aranjate, zâmbitoare și fericite.

Fiecare femeie merită să fie regină

Ne este clar însă, că dacă vrem să vedem frumusețea din exterior, trebuie să o mângâiem pe interior. Și tocmai de aceasta a apărut Therese. Menirea noastră este de a le oferi femeilor trăiri de regine fără să ținem cont, de faptul cine sunt ele, cu ce se ocupă ele și în ce țară trăiesc.

Therese este activă pe piața din Slovacia, încă de la începutul anului 2016. Am simțit însă, că menirea noastră nu poate fi limitată de nici un fel de frontiere. De aceea, 4 luni mai târziu, răspândea frmusețea înCehiaiar în octombrie 2016 a inundat și Ungaria.

În februarie 2017am extins activitatea noastră pe piața din România.Pentru a cuprinde patru țări în decurs de un ana fost nevoie de multă energie. Așa că următaorele câteva luni, au fost dedicate consolidării. Nu avea nici un rost să construim piețe noi, până nu era totul 100% în regulă, acolo unde activam deja.

Totul necesită timp, iar noi am respectat această lege naturală a dezvoltării. Datorită acestui fapt, până în anul 2018 am pătruns cu forțe noiși vise mărețe, de a oferi experiețne de luxși grijă femeilor, și pe piețele din  Slovenia, Croațiași Polonia.

Extinderea liniei de produse

Therese s-a dedicat inițial exclusiv vânzării de măsuțe de toaletă. Dintre primele noastre modele au făcut parte Marie Therese, Madame Clotilde și Marie Antoinette. Însă tot timpul am lucrat la extinderea ofertei noastre de produse. Am adăugat culori noi. În afară de tradiționalul alb, la noi găsițiși negru, roz, maro, sau auriu. Culori simple, cu bun gust și elegante.

În anul 2017 am început să căutăm și alte căi, pentru susținerea frumuseții feminine. În oferta sortimentului nostru am inclus cutii de bijuteriiși oglinzi. După schimbarea denumirii mărcii în  Therese amintrodus și parfumurile.

Dar acesta nu este finalul, încă nu ne oprim. Frumusețea feminină este ceva atât de incredibil și de inspirativ, încât ne vin mereu noi și noi idei pentru extinderea și îmbunătățirea ofertei noastre. De aceea avem în plan să mai adăugămbijuterii, noptiereși alte piese mici de mobilierîntr-un stil provensal asemănător. Vrem să le oferim doamnelor cât mai multe posibilități, cât mai multă frumusețeși o experiență intensă a luxului.

Originea numelui Therese

Numele de Therese a apărut datorită celui mai îndrăgit produs al nostru – măsuța Marie Therése. Un nume scurt, cuprinzător, ușor de reținut, care estesimbolul puterii feminine.

Suntem foarte încântați de faptul că denumirea acestui produs, coincide cu numeleuneia dintre cele mai extraordinare femei din istorie;că această legătură între nume și ceea ce este cu adevărat important pentru noi (încurajarea femeilor extraordinare în grija pentru frumusețea și comfortul lor) este legată de o femeie atât de puternică și excepțională din punct de vedere istoric. Și anumeMárie Terezie.

Maternitate, unicitate, forță, frumusețe, feminitate excepțională, putere, intuiție, revoluție, curajși demnitatea de afi admirate.

Carcteristici, pe cre fiecare femeie le poartă în interiorul său. Fiecare. Caracteristici pe care trebuie să le dezvolte într-un mod corect. Și să înțeleagă că suntsuperbe și unice.

Vrem ca fiecare dintre aceste ființe finuțe, seara, să seașeze la măsuța de toaletă, să își zâmbească în oglindă și să ascundă în cutia de bijuterii, nu doar bijuteriile, dar și toată tristețea, sau grijile. Să se întindă dupăparfumul extraordinar, care le defineșteși cu mișcări scurte și decente să adauge aromă tuturor lucrurilor care le înconjoară. În așa fel, încât din flacon să nu iasă doar mirosul suav, floral. Să fie chiar ele. Așa cum sunt, în esență.

Meta descriere: Bună ziua, încântați de cunoștință, noi suntem compania Therese. Noi vă aducem, nu doar măsuțe de toaletă de lux, dar și cutii de bijuterii, oglinzi, parfumuriși multe alte lucruri mărunte pentru răsfățul dvs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?