Despre noi

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

Povestea noastră

Fiecare regină are nevoie de un loc pentru a-și descoperi farmecul. Acolo unde are spațiu să își prezinte frumusețea fascinează lumea din jurul ei. Așa, cum pe noi ne-a fascinat modul în care se înfrumusețau mamele noastre sau bijuteriile de familie ascunse în cutiile de bijuterii ale bunicilor noastre.

Încercăm să descoperim acest farmec ascuns și în produsele noastre Therese. În mesele de toaletă originale, în cutiile de bijuterii exclusive și în oglinzile spațioase, care vă oferă spațiu suficient pentru frumusețea voastră să o puteți sublinia chiar și în confortul casei voastre.

Ne pasă de satisfacția voastră nu numai în timpul achiziției, dar și pentru tot timpul în care locuința voastră este înfrumusețată de piese diferite din oferta noastră. Fiecare experiență, lîntrebare sau solicitarea este tratată individual și apreciem încrederea, pe care o aveți în noi. Și datorită acestui fapt, putem scrie o poveste, în care produsele Therese dezvăluie frumusețea fetelor, a femeilor și a doamnelor din diferite părți ale Europei.

Suntem încântați, că putem să o scriem împreună cu voi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?