Opiniile voastre

CategorieFiltru
 
 
 
 
 
Ne face plăcere să ne lăudăm cu experiențele voastre
 
 

Nicoleta

Nicoleta

Vă mulțumesc foarte mult pentru bunuri. Comunicare excelentă, livrare rapidă și produsele sunt superbe.

 

Andreea

Andreea

Am comandat o cutie de bijuterii, nu am așteptat mult pentru livrare, iar aspectul produsului este același ca în imagine.

 

Denisa

Denisa

Vă mulțumesc foarte mult pentru masă. Comunicare excelentă, livrare rapidă și produsele sunt superbe.

 

Ana-Maria

Ana-Maria

„Bună dragelor mele, am făcut mai de mult o comandă pentru o masă de toaletă. A ajuns o masă frumoasă, livrarea a fost rapidă și comunicarea excelentă, nu pot decât să recomand....cum am menționat deja, masa o am de mai multă vreme, dar încă și acum nu mă pot sătura să o privesc :)"

 

Maria

Maria

Mese de toaletă minunate :) Am cumpărat masa Marie Antoinette și până acum nu mă pot sătura să o privesc. O recomand tuturor femeilor. Calitate, frumusețe, feminitate și eleganță într-un singur produs. Vă mulțumesc :)

 

Elena

Elena

Sunt foarte mulțumită cu acest magazin! Sunt foarte flexibili. Am comandat o husă albă, dar mi-au trimis din greșeală una cu flori, dar imediat a doua zi mi-au trimis-o și pe cea albă. Din greșeala mea de această dată am trimis retur tot scaunul în timp ce ei mi-au spus să trimit doar partea de șezut. Dar imediat mi-au trimis înapoi produsul de schimb.  Și taxele de transport le-au suportat ei, chiar dacă a fost vina mea. Deci, pot spune că sunt foarte dispuși să ajute, comunicarea este rapidă, livrarea rapidă și scaunul de toaletă este minunat :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?