Totul despre cumpărături

CategorieFiltru
 
 
 
 
 
Garanția satisfacției - Facem totul pentru confortul dumneavoastră

Vă întrebați de ce tocmai noi? De aceea pentru că dorim să vă oferim doar ceea ce este mai bun.

.

Transport gratuit peste 500 lei -  Produsele noastre trimitem doar prin firma de curierat GLS și la fiecare achiziție de peste 500 RON aveți transportul GRATUIT


Sortimentul pe stoc - Majoritatea produselor noastre sunt în stoc și de comanda dvs. ne ocupăm imediat. De obicei, pregătim și livrăm transportul în termen de 5 zile lucrătoare oriunde în jurul României.


 Puteți să vă alegeți modalitatea de plată - Cu noi puteți plăti prin card de credit, prin transfer bancar sau în numerar la livrare.


 

Rambursare gratuită în termen de 30 de zile - În loc de cele 14 zile obișnuite, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna mărfurile fără a da un motiv. Dacă vă răzgândiți cu privire la achiziție sau nu sunteți mulțumit cu bunuri, puteți să le returnați pe cheltuiala noastră și noi vă vom returna întreaga sumă.

 

  • Clienţii noştri sunt mulțumiți de serviciul nostru pentru clienți. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, suntem aici pentru a vă ajuta, a vă sfătui și a rezolva totul.
  • Therese.ro este un e-shop certificat marca Saec – Cumpărături securizate și prin urmare, puteți face cumpărături fără griji.
  • Opinia dvs. ne interesează. Încercăm în mod constant să îmbunătățim serviciile noastre și, dacă sunteți mulțumiți, spuneți-le și celorlalți sau scrieți în mod direct directorului prin therese@therese.sk .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?