„Must-have“ bijuteriile, care nu pot lipsi din caseta dvs de bijuterii

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

„Must-have“ bijuteriile, care nu pot lipsi din caseta dvs de bijuterii

luni, 09 septembrie 2019

Și dvs preferați să scoateți din dulap, cel mai des, tricouri și pantaloni, care se combină frumos în outfit-uri perfecte? La fel este și cu bijuteriile. De aceea este util să avem acasă, în cutia de bijuterii, mai multe piese, care se potrivesc aproape oricărei ținute, dar totuși arată extraordinar. Vreți să știți care sunt aceste bijuetrii?

Bijuteriile cu perle

Perlele sunt un simbol de noblețe. Acestea sunt bijuterii atemporale, care sunt potrivite pentru a fi purtate și la ținutele de zi cu zi, dar aparțin în principal unei ținute elegante. Cea mai potrivită bijuterie pentru o rochie de seară, este un șirag simplu de perle. 

Dacă acesta este mai lung, îl puteți petrece și de două ori în jurul gâtului creând în felul acesta un accesoriu elegant potrivit și unei bluze, sau cămăși. Un inel simplu cu perlă, îl puteți purta pe deget în fiecare zi, iar cerceii finuți, vor ridica outfit-ul dvs feminin la un alt nivel. 

Cerceii cu șurub

Sunt simpli și totuși, arată extraordinar. Îi puteți asorta cu ușurință, la orice fel de ținută, ceea ce îi încadrează în rândul celor mai folosite accesorii. Sunt potriviți atât la locul de muncă, cât și la o cină romantică, sau la cumpărăturile de sâmbătă. 

Inelul de Coctail

Fiecare femeie ar trebui să aibe cel puțin un inel expresiv,  care pune în valoare un outfit elegant, sau de seară și nu va fi doar un accesoriu obișnuit. Alegeți o bijuterie cu pietre prețioase de diferite culori, sau perle mari. Nu trebuie să vă feriți nici de inelele masive, care atrag atenția.

Lânțișorul cu pandantiv

Un lănțișor fin, subțire, cu un pandantiv decent, care are povestea, sau semnificația proprie. Este una dintre puținele bijuterii, care se consideră a fi parte integrantă a outfit-ului de zi cu zi. Pentru a insufla acestei bijuterii, la prima vedere, obișnuite, un strop de viață, nu vă fie teamă să vă jucați cu lungimea lănțișorului și să o adaptați decolteului bluzei, sau a tricoului, în care sunteți îmbrăcată.

Colecția de bijuterii

Inel, brățară, cercei și colier. Îngăduiți-vă cel puțin un set de bijuterii în același stil. Îl veți folosi atunci, când o ținută elegantă și decentă trebuie pusă în valoare prin mai multe accesorii. Achiziționați piese cât mai simple și elegante, care pot fi asortate oricărei ținute.

Colierul masiv

Pote fi purtat la bluzele și cămășile simple, într-o singură culoare, la rochiile simple din pânză, sau la rochia de coctail. Puteți să achiziționați liniștită, o piesă multicoloră, cu motive vesele, care va fi ușor de combinat cu lucrurile din garderoba dvs.

Cerceii mari

Sunt și zile, în care nu aveți chef să purtați pre multe bijuterii. Va fi suficientă una expresivă, care va completa outfit-ul dvs. Și țineți minte, în acest caz, este valabilă afirmația: cu cât mai expresivă este bijuteria, cu atât mai bine.

Ceasurile

Ceasurile sunt un accesoriu de bază, de zi cu zi și datorită ofertei cu adevărat bogate, aveți de unde alege. În caseta dvs de bijuterii, ar trebui să existe cel puțin un ceas. De exemplu, unul cu brățară de piele, deschisă la culoare și subțire, care este potrivit pentru a fi purtat zilnic, la orice ținută. Nu vă feriți să investiți într-o marcă de calitate, care va fi parte a colecției dvs ani la rând.

Toate la locul lor

Cutia dvs de bijuterii, vă poate aduce bucurie de fiecare dată când o deschideți. Mai ales, dacă nu veți găsi în ea, o grămadă de bijuterii și accesorii, pe care le-ați purtat poate doar o singură dată. Nu va fi nevoie să căutați și să descâlciți coliere. Toate vor fi frumos aranjate, fiecare la locul lor, una lângă cealaltă, cu suficient spațiu între ele.

Ce trebuie să luați în considerare la achiziționarea următoarelor accesorii?

Bijuteria trebuie să fie:

  • simplă – pentru a pute fi cu ușurință asortată,

  • de calitate – concentrați-vă pe bijuteriile pe care le veți putea purta ani la rând și se vor păstra la fel de frumoase, feriți-vă de achiziționarea bijuteriilor ieftine,

  • minimaliste – mai puțin înseamnă mai mult.

În cazul în care veți alege bijuteriile potrivite, dimineața în fața oglinzii, veți petrece doar câteva minute. Vor fi ușor de combinat și de asortat, dvs veți avea o viziune clară asupra lor, așa că alegerea accesoriilor corecte pentru orice fel de eveniment va fi floare la ureche. Nici nu se va întâmpla vreodată, să vă lipsească o bijuterie pentru o anumită ocazie. Veți face față locului de muncă, petrecerilor de firmă, nunților și confortului de acasă.

 
 
 
Reklamné okno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version