AlegețI măsuța de toaletă în funcție de personalitatea dvs

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

AlegețI măsuța de toaletă în funcție de personalitatea dvs

marți, 23 iulie 2019
AlegețI măsuța de toaletă în funcție de personalitatea dvs

Uitați-vă la femeile din jurul dvs. Nu veți găsi două la fel. Fiecare are ceva specific, unic. Una este îmbrăcată în costum scump, cu părul prins într-un coc sobru și cu telefonul la urechee. Alta, are o rochiță superbă cu flori, păr lung și ondulat și o privire visătoare. În jurul celei de-a treia, aleargă un cârd de copliași.

Puteți să vă plimbați zile întregi și nu veți înceta să  vă minunați asupra unicității femeilor. Poate acesta este unul dintre motiveele pentru care bărbații, toată viața, întorc capul după femeile frumoase.☺ Deși putem spune, despre fiecare femeiee, că este mereu alta, totuși  ea are anumite caracteristici, sau mai degrabă simțuri, care o călăuzesc. Care o definesc. 

De aceste simțuri se poate lăsa purtată și în alegerea măsuței de toaletă. Așa, datorită unor criterii simple, va obține o piesă de mobilier, care îi va îndeplini exact cerințele și pe care o va adora. 

Femeia romantică

Adoră stilul provensal, mobila moale, de culoare albă, rochiile superbe și crede în iubire infinită. Când pășește, toate privirile se întorc în urma ei. Reușește să taie respirația, și în același timp ea ramâne o prințesă adorabilă. 

Femeia romantică este tandrețea, florile, confortul și povestea, care trebuie mereu să fie prezente în jurul ei. În dormitorul ei, se va încadra perfect Măsuța de toaletă Madame de Pompadour cu minunata oglindă în formă de inimă, sau Măsuța de toaletă, de poveste Marie Antoinette, sau Măsuța de toaletă Rachel Blanche

Femeia modernă

Trăiește astăzi, iar mobilierul vintage nu este deloc stilul ei.Îi place tehnologia modernă și realizările secolului XXI. Este conștientă de propria putere și capacitate. Va prețui minimalismul și liniile clare. Statul la măsuța de toaletă, va fi pentru ea, începutul, sau, încheierea zilelor pline de succes profesional. 

Nu are nevoie de o mulțime de rafturi și spațiu, deoarece cosmeticele și bijuteriile ei nu reprezintă cantitatea, ci calitatea. Pe placul ei sunt Măsuța de toaletă Eleanor Aquitaine sau Măsuța de toaletă Diana de Poitiers. Într-un interior elegant și modern, se va încadra perfect și Măsuța de toaletă Valentine de Sainte.

Femeia grijulie

Toată lumea apelează la ea atunci când are nevoie de ajutor, are casa mereu plină de copii și brațele deschise pentru toți, cei care au nevoie de ea. Este bună la suflet și superbă, bunătatea radiază pe fața ei și peste tot în jurul ei. Pune mare preț pe finețe, mărinimie și sensibilitate. Iar asta se vede până și în felul ei de a se machia. 

Îi place să simtă stabilitate în jurul său motiv pentru care va alege o măsuță de toaletă mai robustă, în stil baroc, cum ar fi Măsuța de toaletă Louise de Boyer sau Măsuța de toaletă Louise de Prie. Sau va miza pe clasicul romantic în culori extraordinare (Măsuța de toaletă Charlotte „Grey“ Savoy) sau în prezentarea (Măsuța de toaletă Josephine Baker).

Femeia practică

Iubește simplitatea și exactitatea. În interiorul casei sale domină albul, sau negrul. Femeia practică caută în primul rând utilitatea și scopul, aspectul îl lasă la urmă. Nu o veți impresiona cu un design ornamentat, dar cu detalii, favorabile utilității, stabilității și durabilității pieselor de mobilier. 

Îi va capta atenția Măsuța de toaletă Isabelle Aragon sau Măsuța de toaletă Valentine de Sainte. Dacă în casa, sau aprtamentul ei domină culoarea neagră, va îndrăgi Măsuța de toaletă Zoé Talon.

Magic feminină

Ea este întruchiparea frumuseții. Ea este feminitate, magie și perfecțiune. Ea știe exact cum să se machieze, cum să fie femeie, cum să fie perfectă. Femeia, care este ireal de frumoasă. Adoră moda, bijuteriile și nearanjată nu merge nici până la ușa de la intrare pentru a prelua scrisoarea de la poștaș. Îi place joaca. Încearcă. Experimentează. Dar datorită intuiției și a talentului, rezultatul este întotdeauna perfect. 

Femeia magică își creează o bază solidă, un regat, în care își poate elibera imaginația și poate deveni irezistibilă. Din dormitorul ei nu poate lipsi Măsuța de toaletă, robustă: Albinia Fontana sau fermecătoarea Măsuță de toaletă Agnés Sorel. Cea mai curajoasă va alege culoarea neagră, pentru a pune accent pe principala piesă de mobilier, iar în felul acesta, piesa dominantă a dormitorului său devine Măsuța de toaletă Rachel Ruysh


Nu căutați persoana care vreți să deveniți. Priviți la, cine sunteți deja. Sunteți o femeie perfectă. Indiferent dacă în interiorul dvs predomină simțul practic, romantismul, modernul, sau magia. Duceți la cea mai înaltă extremă, punctele dvs forte și străluciți cu încredere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?