De ce fiecare femeie ar trebuie să aibe propria cutie de bijuterii?

CategorieFiltru
 
 
 
 
 

De ce fiecare femeie ar trebuie să aibe propria cutie de bijuterii?

miercuri, 22 ianuarie 2020
De ce fiecare femeie ar trebuie să aibe propria cutie de bijuterii?

Noi femeile, niciodată nu avem suficiente accesorii și bijuterii, și totuși, de multe ori, nu le îngrijim așa cum ar merita ele. Pentru protecția bijuteriilor cea mai importantă este depozitarea lor. Multe dintre noi, avem bijuteriile împrăștiate prin sertare, în baie în cutiuțe, sau pe măsuța de toaletă. În cazul acesta însă, nu ne putem mira că bijuteriile noastre au o durabilitate scurtă de viață, se deteriorează, sau își schimbă culoarea într-un timp scurt , pe scurt, nu mai sunt așa cu erau, la momentul în care le-am achiziționat.

Curățenia

Cutia pentru bijuterii menține bijuteriile într-un mediu curat, nu se depune praful pe ele. Bijuteriile prăfuite, mai ales cele cu un design mai complicat – cu elemente ieșite în relief, sau împletite, se curăță destul de greu, personal, acasă, de aceea este indicat să prevenim această situație. O mare greșeală mai este, depozitarea bijuteriilor în baie, deoarece, într-un mediu umed, acestea oxidează mai repede, unele metale chiar corodează. În cutia de bijuterii, mențineți bijuteriile dvs curate și uscate.

Protecție împotriva deteriorării

Un alt avantaj al cutiei de bijuterii este și acela, că aici aveți bijuteriile dvs sortate, nu se agață una de cealaltă, iar în cazul acesta nu se deteriorează reciproc. Iar dimineața veți fi scutită de bătaia de cap, de a descâlci lănțișorul de cercei. 

Privire de ansamblu

În sfârșit știți unde se află fiecare lucrușor! Atunci când nu aveți o ordine între bijuterii, le aveți împrăștiate în locuri diferite, sau toate la grămadă într-un sertar, vă pierdeți ușor viziunea asupra acestora. În cutia de bijuterii le puteți sorta, cum doriți, chiar după culori, sau stil, iar în felul acesta economisiți și timp prețios pentru alegerea acceesoriilor potrivite pentru fiecare ținută. Dacă achiziționați o cutie de bijuterii cu oglindă, puteți și verifica imediat dacă bijuteriile alese se potrivesc ținutei pe care o purtați.

Protecție împotriva luminii

Probabil nici nu ați avut idee, că multe din materialele folosite la fabricarea bijuteriilor sunt sensibile la lumină. De exemplu, unele tipuri de rășini, sau pietre semiprețioase, cum ar fi carneolul, cuarțul trandafiriu, sau ametistul, își pot schimba culoarea în timp, dacă sunt permanent expuse la lumină. Chiar dacă nu este vorba de lumina directă a soarelui. În cutia de bijuterii însă, le prelungiți durata de viață.

Siguranță

Copii mici explorează tot ce este nou, tot ce strălucește și dacă pentru o clipă rămân nesupravegheați își pot face singuri rău și cauza probleme părinților. Dacă doriți să protejați bijuteriile dvs de copilașul curios, cea mai bună variantă este achiziționarea unei cutii pentru bijuterii cu sistem de încuiere. În felul acesta nu există riscul, ca copilașul să introducă bijuteriile în guriță, sau să se rănească  cu ele.

Design practic și funcțional

În afară de toate avantajele enumerate mai sus, cutia pentru bijuterii poate fi și un accesoriu decorativ superb în locuința dvs. În ziua de astăzi, există nenumărate modele și design-uri minunate, iar dvs aveți posibilitatea de a o alege pe cea care vă încântă cel mai mult.

Întreținere ușoară

Este suficient să ștergeți cutia pentru bijuterii cu o bucată de material moale, eventual cu un detergent foarte slab și neinvaziv, ceea ce este mult mai simplu decât să curățați fiecare bijuterie în parte datorită depozitării nepotrivite.

Dacă tocmai ați ajuns la concluzia că aveți nevoie de o cutie pentru bijuterii, vă oferim o gamă largă de produse de calitate, foarte spațioase. Puteți alege din diferite design-uri – piese elegante în stil vintage, simpliste și moderne, sau cutii practice pe care le puteți lua cu dvs și în călătorii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version
Nevoie de ajutor?Nevoie de ajutor?