CategorieFiltru
 
 
 
 
 
Oglinda Catherine de Verdun
Oglinda Catherine de Verdun
Oglinda Catherine de Verdun
Oglinda Catherine de Verdun
 
Oglinda Catherine de Verdun
Măreşte imaginea
ReducereTOP
Economisiţi: 150 lei

Oglinda Catherine de Verdun

Femeia, care nu şi-a descoperit încă frumusețea, fie nu și-a găsit încă partenerul ideal fie nu şi-a găsit oglinda potrivită.  Dacă tânjiți să vă descoperiţi frumuseţea, sigur veți reuși cu această oglindă minunată. Oglinda elegantă pe deasupra ascunde în interiorul ei un spațiu mare de depozitare, pentru depozitarea lucrușoarelor dvs. valoroase • Oglindă maro, mare, cu spațiu suficient pentru depozitarea lănțișoarelor, cerceilor etc. • 38 x 41 x 158 cm
Timp de livrare
Timp de livrare: Pe stoc (3 - 4 zile)
Preţ iniţial: 799 lei Prețul Dvs.: 649 lei

Descrierea produsului


Oglinda este indispensabilă pentru fiecare femeie și cel mai important obiect decorativ. Dacă nu aveți încă una, acum este momentul să corectați această situație. Nu vă admirați doar în oglinjoara aceea mică de poșetă, îngăduiți-vă o oglindă mare, prin care frumusețea dvs va străluci în cu totul altă lumină. Farmecul se ascunde în fiecare dintre noi, doar că, uneori, avem nevoie de un mic ajutor pentru a-l găsi. În această superbă oglindă veți găsi frumusețea și eleganța dvs imediat.

Mai mult decât atât, această oglindă conține un mare bonus sub forma spațiului de depozitare cu o mulțime de sertare, cârlige și mânere de prindere pentru accesoriile dvs preferate, bijuterii sau cosmetice, datorită cărora nu veți mai pierde nici unul dintre aceste obiecte prețioase. Obțineți o organizare de neprețuit între lucrușoarele dvs, pe care puteți chiar să le încuiați, ca niște comori adevărate!

Oglinda este prezentată în culoare maro, elegantă, așa că se va potrivi în orice încăpere și va deveni un element important și imposibil de trecut cu vederea. Datorită formei sale practice încape oriunde, așa că nimic nu vă mai împiedică să vă descoperiți frumusețea și să vă creați propriul regat pentru înfrumusețare.

Acest produs necesită montare parțială. Oglinda este livrată în mare parte completă, este necesară doar înșurubarea picioarelor.

Indicații pentru întreținerea produsului: Curățați cu o cârpă umedă și un detergent mai puţin agresiv. Ștergeți cu o bucată de material moale și uscat.

Detalii • Dimensiuni (LxAxÎ):
● dimensiuni totale: 38 x 41 x 158 cm
● dimensiuni oglindă: 30,5 x 115 cm
● dimnsiuni spațiu organizare: 125 x 37,5 cm

Dotări:
● 1 oglindă mare
● 2 seratre mari
● 6 compartimente pentru organizare
● 4 șine cu cârlige
● 6 șine pentru suspendare
● Profil de colț
 

Caracteristici:
● culoare: maro
● material: MDF și lemn de pin (este rezistent și ușor de curățat)
● interior parțial căptușit (catifea)
● unghi reglabil (4 deschideri)
● construcție extra solidă
● se poate încuia
● greutate (set): 14,2 kg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version