CategorieFiltru
 
 
 
 
 

Calvin Klein Escape 50 ml

Calvin Klein Escape - eau de parfum pentru femei 50 ml
Timp de livrare
Timp de livrare: Pe stoc (3 - 4 zile)
Prețul Dvs.: 119 lei

Descrierea produsului

Trăiți o viață intensă în care fiecare moment dobândește un sens complet diferit? Parfumul Calvin Klein Escape este un simbol al spontaneității. Combină elemente prețioase din întreaga lume care îi conferă un parfum proaspăt, floral fructat, cu esența accesoriilor exotice cu un fundal lemnos senzual care simbolizează dorința de aventură.

În anul 1992, acest parfum a devenit cel mai bun parfum pentru femei.

"Femeia de astăzi tânjeste după dragoste și succes, dar, de asemenea, vrea să trăiască pe deplin, să împarte bucuria cu alți și să rămână independentă. De aceea am creat parfumul Escape, parfum pentru o femeie romantică, care vrea ca fiecare clipă din viața ei să fie unică. "Calvin Klein.

Alegeți-vă clasica care cucerește inimile lumii. Alegeți-vă clasica convenabilă, testată de ani de zile. Cu parfumul Calvin Klein Escape, puteți schimba chiar și cea mai obișnuită zi într-o experiență unică.

Compoziție

Note baza

cedru, cihlimbar, lemn de santal, mosc, mușchi de stejar, vanilie, vetiver

Note inima

cuisoare, garoafa, iasomie, lacramioare, piersica, trandafir

Note varf

caise, coacaze negre, coriandru, frunze de coacaze negre, galbenele, litchi chinensis, mandarina, mar, mușchi de stejar, musetel, pepene galben, Ylang-Ylang, zambila

Grupe de parfumuri

acvatice, florale

 
 
Reklamné okno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version